Ta reda på dina rörs status med en rörinspektion

Många av oss går till läkaren hyfsat regelbundet för att göra en hälsokontroll. Och en regelbunden hälsokontroll är just vad dina rör behöver. Se därför till att då och då beställa en rörinspektion.

Att ta hand om sina rör är att ta hand om sitt hus. Och med en rörinspektion kan du enkelt förhindra stopp i avloppet och alla de otrevligheter som det kan innebära. En rörinspektion ger dig en bra uppfattning om hur dina rör mår och du kan tillsammans med oss lätt avgöra om det är dags för eventuella åtgärder för att motverka stopp och läckage.

Vilken typ av rörinspektion vill du ha?

En rörinspektion går att dela in i fyra kategorier – felsökning, konditionsbesiktning, funktionsbesiktning och slutbesiktning. I samtliga fall används en kamera som förs in i röret och inspekterar det inifrån.

Vid en felsökande rörinspektion kontrolleras vad som orsakat ett stopp, eller om rören har några andra skador som gör att de inte fungerar som de ska. Därefter kan man vidta rätt åtgärd för att bli av med problemet.

En konditionsbesiktigande rörinspektion innebär att man tar reda på rörens status innan till exempel en renovering eller en ombyggnad. Man kan enkelt se om något rör börjar bli slitet och måste bytas ut för att renoveringen ska bli lyckad.

För att ta reda på dina rörs hälsa och kondition gör vi en så kallad funktionsbesiktning. Denna typ av rörinspektion kan liknas vid en hälsokontroll eller en besiktning av bilen. En funktionsbesiktning kan alltså vara bra att göra med hyfsat jämna intervaller för att föregripa de problem som kan uppstå i ett rörsystem.

Slutbesiktningen är en rörinspektion som man oftast gör i samband med nybyggen, men också efter att man renoverat sitt avlopp. Rören filmas för att helt enkelt se till att de klarar uppgiften och att det inte är några produktionsfel eller andra skador som kan orsaka problem längre fram.

Beställ din rörinspektion nu

Dina rör förtjänar att må bra. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med din rörinspektion. Planerat eller akut – vi inspekterar dina rör när du behöver det.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.