Jobba hos oss

Har du ett stort servicetänk och gillar att jobba med människor? Är ansvar och flexibilitet det du söker? Då är Miljövision den rätta arbetsplatsen för dig.

Bli en del av Miljövision – slamsugning och högtrycksspolning med kvalité

På Miljövision värdesätter vi nöjda kunder. Och det får vi bara om vi gör ett bra jobb. Därför ställer vi höga krav på servicemedvetenhet hos våra medarbetare. Hos oss får du ansvar och möjligheten att hjälpa människor. Du ser till att vi lever upp till deras förväntningar och krav. Servicemedvetenhet med fokus på kunden och ett lyckat slutresultat har alltid högsta prioritet. Läs mer om våra lediga tjänster här nedan eller skicka en spontanansökan till info@miljovision.se.

 


 

Just nu söker vi nya medarbetare!

 

CHAUFFÖRER till våra Spol- och Sugbilar, Gustavsberg. Heltid.

Vill du bli en av våra nya chaufförer och få ett omväxlande, utmanande och meningsfullt arbete med storStockholm som din arbetsplats?

VI VÄXER och behöver förstärka vårt team med fler chaufförer.
Du löser kundens problem med ditt tekniskt avancerade fordon och är vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du blir en del av ett riktigt bra gäng där alla ställer upp för varandra och har roligt tillsammans. Har du C-kort, tycker om att lösa praktiska problem och trivs med att arbeta självständigt?
Då kan Miljövision vara rätt företag för dig!

Arbetsuppgifter:

Spol/sug tankar och avskiljare
Åtgärda stopp
Spola ledningar
Viss jourtjänst
M fl avancerade tjänster

Kompetenskrav:

C-körkort
YKB (om ej så utbildar vi)
Svenska i tal och skrift
Förmåga att ge god service

 

Frågor om tjänsten besvaras av VD Per Göransson 08-502 519 91.
Ansökan sker genom mail jobb@miljovision.se. Vi intervjuar löpande.

VÄLKOMMEN med din ansökan!

08-570 300 14

Transportledare/Logistikplanerare, Gustavsberg. Heltid.

Miljövision är det lokala bolaget på Värmdö. Med styrkan av att vara en del av den nordiska Norva24-gruppen så kombinerar vi att ha det lilla företagets fördelar och kundengagemang med möjligheterna av att ta del av det stora företagets resurser. Sedan ett år tillbaka har Miljövision sin verksamhet i helt nybyggda lokaler i Gustavsberg.

Vår affärsidé är att ge våra kunder den allra bästa servicen men på ett klokt och hållbart sätt.

Transportledare/Logistikplanerare
En av våra duktiga transportledare lämnar oss för nya utmaningar och vi söker därför en efterträdare som vill vara en del av transportledarteamet. Hos Miljövision finner du kollegor som är mycket engagerade och som alltid stöttar och hjälper varandra.
Våra kunder finns i hela Stockholmsområdet och vi erbjuder tjänster inom spolteknik, tömning, rörteknik och mycket mer. Rollen som transportledare är därför både bred och utvecklande.

Om tjänsten
Som transportledare är du spindeln i nätet och har kontakt med kunder och chaufförer. Du tar emot ordern, koordinerar med chauffören, planerar, leder och följer upp kunduppdraget och transporten. En mycket viktig del i rollen är ruttplanering samt optimering av transporter. En del administration och prissättning förekommer också.

Om dig
Du har erfarenhet av kundservice, koordinering, logistik och administration. Du skriver och talar mycket bra svenska, samt behärskar engelska. Att lära sig nya IT-system ser du som något naturligt. Som person är du strukturerad, flexibel och serviceinriktad. Du trivs med avv vara problemlösare och har lätt för att samarbeta.
Du uppskattar variation under din arbetsdag.

Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid med placering på Leveransgränd i Gustavsberg. Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar. Vi erbjuder träning i vårt eget gym eller annan friskvård.

Frågor om tjänsten besvaras av VD Per Göransson 08-502 519 91.
Ansökan sker genom mail jobb@miljovision.se. Vi intervjuar löpande.

VÄLKOMMEN med din ansökan!

 

Har du frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till!