En avloppsrensning löser dina problem

Vi utför avloppsrensning och högtrycksspolning när du är i akut behov eller när du vill göra en underhållsspolning.

Det är viktigt att hålla sitt avloppssystem rent och fritt från beläggningar. Tids nog kan fett, hår, tvättmedel och andra avlagringar skapa stora problem som blir kostsamma att åtgärda. Om du märker att vattnet börjar att rinna långsammare i handfat och golvbrunnar är det hög tid att beställa en avloppsrensning.

När är det dags för en avloppsrensning?

Tveka inte att beställa en avloppsrensning om du känner en unken doft när du kliver in i duschen eller badrummet. Ett gurglande, kluckande handfat är också ett säkert tecken på att en översvämning är nära förestående.

Om stoppet redan är ett faktum och vattnet har börjat smyga sig upp genom golvbrunnarna är en avloppsrensning nödvändig för att förhindra att ytterligare skador ska uppstå. Det kan bli en dyr historia. Särskilt om fukten smugit sig in under golv och in i väggar.

Förebyggande avloppsrensning

De flesta avloppsrensningar görs när olyckan redan varit framme, men en förebyggande avloppsrensning förhindrar att smuts och avlagringar får fäste i rören och tillåter vattnet att rinna fritt.

Vanligtvis använder man sig av högtrycksspolning när man gör en avloppsrensning. Men det finns andra metoder som man kan behöva ta till om en högtrycksspolning inte räcker till. Till exempel om rötter letat sig in i ledningssystemet, eller om avlagringarna är så hårda att de står emot det höga trycket från högtrycksspolningen.

Olika metoder för en avloppsrensning

För att bli kvitt rötter i rören behöver man göra en rotskärning. En sådan avlägsnar rötterna effektivt och öppnar upp röret så att det åter blir fritt flöde. Om stoppet skulle vara orsakat av hårdare material kan man göra en fräsning av röret. Så är fallet om till exempel fogmassa, betong eller flytspackel av någon anledning har letat sig in i avloppssystemet.

Allt som oftast behöver man akut hjälp med en avloppsrensning. Via vår dygnet-runt-jour kan du få hjälp när du behöver det. Vi svarar dygnet runt, alla dagar för att hjälpa dig med dina problem.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.