Vi löser dina avloppsproblem

Förr eller senare råkar vi alla ut för avloppsproblem. Vi kan hjälpa både med att få bukt på problemen och att förebygga dem.

Att få stopp i avloppet eller att råka ut för andra avloppsproblem är ingen efterlängtad situation. Men det går att minimera riskerna och det behöver inte vara varken tidskrävande eller kostsamt.

Förebygg avloppsproblem

Avloppsproblem uppstår allt som oftast på grund av att vi helt enkelt är för dåliga på att ta hand om våra avlopp. Fett, hår, hudavlagringar och matrester åker ner utan att vi reflekterar över vad som egentligen händer längre ner i avloppssystemet. Men om vi bara tänker efter lite och då och då kanske häller rykande hett vatten i slasken, har vi kommit en bra bit på väg till ett friskare ledningsnät.

Om olyckan trots alla dina ansträngningar ändå skulle vara framme kan vi hjälpa till. Vi har flera olika metoder för att lösa dina avloppsproblem.

Avloppsproblem går att lösa

Den vanligaste metoden är högtrycksspolning som på ett effektivt sätt avlägsnar de flesta hinder som kan orsaka stopp eller andra avloppsproblem. Med enbart vatten spolas problemen bort och lämnar en ren och fin ledning efter sig.

Men ibland är problemen större än så. Ett avloppsproblem kan också bero på att till exempel rötter från träd och buskar letat sig in i rören. Det gör att vattnet rinner långsammare och att papper och annat fastnar och så småningom bildar en propp som stoppar upp vattenflödet helt och hållet.

Då kan en rotskärning vara lösningen på ditt avloppsproblem. Med den avlägsnas rötterna snabbt och effektivt och skapar fritt flöde i röret.

Lokalisera ditt avloppsproblem

Kanske beror dina avloppsproblem på något helt annat? Du kanske har råkat ut för en skarvförskjutning eller rent av fått en spricka i ett rör som måste lagas? Med vår TV-inspektion kan vi enkelt lokalisera problemen och åtgärda dem så snabbt som möjligt.

Behöver du akut hjälp med dina avloppsproblem? Tack vare vår dygnet-runt-jour kan vi hjälpa dig när problemen uppstår. Vi gör vårt yttersta för att ge dig rätt hjälp när du behöver den.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.