Vakuumsugning skapar en bra miljö

När man snabbt och effektivt vill ta hand om de flesta spillprodukter, så är vakuumsugning ett bra och skonsamt sätt.

Vakuumsugning är i det närmaste oslagbart när det gäller att ta hand om stora volymer i trånga utrymmen. Spillet blir obefintligt och du slipper eventuella hälsovådliga partiklar som far omkring i luften och påverkar både dig och miljön.

Vakuumsugning är bra för alla parter

Vattenskador i villor och lägenheter är områden där vakuumsugning kan komma väl till pass. Med en vakuumsugning kan man suga upp i princip vad som helst i form av blöta massor utan att den direkta närmiljön påverkas. Men det är också ett säkert sätt att ta hand om miljöfarligt avfall för vidare frakt till deponi. Det betyder att vår arbetsmiljö blir säkrare och att vi inte lämnar några hälsovådliga partiklar efter oss när sugningen är slutförd.

En vakuumsugning lägger grunden för ett lyckat slutresultat

Den stora fördelen med vakuumsugning är att man snabbt och effektivt kan ta hand om i princip vilka blöta material som helst och att man kan ta hand om stora volymer utan att skada omkringliggande ytor och komponenter. Ytan som sugs ren blir i det närmaste helt fri från rester. Det i sin tur innebär att det resterande arbetet får bästa möjliga förutsättningar.

Miljövision verkar i en bransch med höga miljökrav. Därför står alltid miljötänkandet i fokus och med en vakuumsugning kan vi garantera minsta möjliga miljöpåverkan.

Fråga oss om vakuumsugning

Behöver du hjälp med en vakuumsugning eller någon annan av våra tjänster? Kontakta oss för vidare information om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Med vår flexibla organisation med korta och snabba beslutsvägar kan vi erbjuda en bra service och snabbt vara på plats där vi behövs. Inga uppdrag är för små. Och glöm inte att vi kan stå till tjänst även vid akuta situationer. När som helst på dygnet kan du nå oss via vår dygnet-runt-jour.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.