Unna dig en underhållsspolning

Allt som oftast är det akuta rörproblem som vi får ta tag i. Men genom att beställa en underhållsspolning av oss ger du dina rör ett längre liv.

Stammar och rörledningar är något som de flesta av oss tar för givet. Vi spolar och tänker inte så mycket mer på vad som sker längre in i systemet. Men tänk efter en stund på vad det är som du egentligen spolar eller sköljer ner i dina rör. Förmodligen kommer du komma fram till att det är dags för en underhållsspolning.

Underhållsspolning – rörens tusenmilaservice

I köket hamnar små matrester, oljor och andra fetter i diskhon. På badrummet åker hårstrån, hudavlagringar och kemikalier från våra hygienprodukter ner i golvbrunnen. Och i toaletten försvinner både avföring och papper. Dina rör ska med andra ord stå ut med mycket. Väldigt mycket. För att förebygga problem och förhindra översvämningar och vattenskador kan det därför vara en mycket god idé att ge dina rör en underhållsspolning. Det reducerar förekomsten av oönskade saker i dina rör och håller dem hela och rena.

Ge dina rör en ärlig chans med underhållsspolning

Paradoxalt nog bidrar även dagens snålspolande munstycken i kök och dusch och snålspolande toaletter till att täppa igen rörsystemen. Vattenflödet i rören är helt enkelt mindre och på så vis blir rören igenslammade. Man skulle kunna säga att många rör idag är överdimensionerade i förhållande till vattenflödet. När ett stopp uppstår beror det oftast alltså inte på att rören är utslitna utan på ett eftersatt underhåll. Men med en underhållsspolning förhindrar du att rören täpps igen i förtid.

En underhållsspolning höjer värdet

Ett väl underhållet rörsystem kan dessutom höja värdet på din fastighet vid en eventuell försäljning. En av de vanligaste frågorna vid en husvisning är ”är stammarna bytta?”. Om du då kan visa upp dokumentation på en regelbunden underhållsspolning, kommer du förmodligen inte ha några problem med att sälja din fastighet.

Börjar dina avlopp rinna sakta? Känner du en unken lukt ifrån badrummet? Då kan det vara hög tid för en underhållsspolning. Kontakta oss för vidare information så bokar vi en tid för att underhålla dina rör.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.