Få snabba resultat med torrsugning

Med vår torrsugning kan du få hjälp med att avlägsna alla sorters material upp till en storlek av en halv tegelsten. Snabbt, effektivt och miljövänligt.

En torrsugning kan liknas vid en jättelik dammsugare. Man suger helt enkelt upp det material man vill avlägsna. Till exempel ifrån en vind, ett bjälklag eller från vinden. Men torrsugningens fördelar stannar inte där.

Vanliga områden för vakuumsugning är bland annat byggarbetsplatser där isolering, spån och betongrester med fördel kan sugas upp.

Torrsugning har många fördelar

Med en torrsugning blir hanteringen av materialet helt slutet och risken för att det hamnar damm och andra hälsovådliga och allergiframkallande partiklar i luften är i det närmaste obefintlig. Det gör att torrsugning till och med kan användas vid saneringar, om man förser sugen med speciella filter. Andra användningsområden kan till exempel vara att suga fram rör och ledningar, där det av olika anledningar anses farligt att gräva.

Torrsugning kan också med fördel användas vid förflyttning av bland annat sand, grus, isolering och en rad andra material. Man suger helt enkelt upp det material man vill förflytta och blåser sedan ut det där man ska ha det. Exempelvis om man ska byta singel på ett tak eller lägga ny isolering på en vind.

Vad är skillnaden mellan torrsugning och vakuumsugning?

Till skillnad från vår vakuumsugning, används torrsugning företrädelsevis i hanteringen av torra material. Men i likhet med vakuumsugning kan torrsugningen hantera stora volymer och man får ett snabbt resultat.

Eftersom vi ständigt arbetar med miljön i fokus är även våra sugfordon miljövänliga och uppfyller de krav som ställs i branschen. De eventuella störningar som kan upplevas från en torrsugning är bullernivån. Men vi jobbar ständigt med att förbättra alla delar i vår verksamhet för att ligga i framkant och leverera bästa möjliga arbete för både dig som kund och för miljön.

Anlita oss för torrsugning

Är du osäker på om du ska ha torrsugning eller vakuumsugning? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ditt projekt. Passa gärna på att kolla in våra andra tjänster här på vår webbplats. Vår kunskap och vår erfarenhet står till ditt förfogande för att uppnå bästa möjliga resultat.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.