Slamtömning - ett miljövänligt måste

Om du har fastigheter och anläggningar som inte är anslutna till det kommunala vatten- och avloppsnätet måste du själv ordna slamtömning för att anläggningen ska fungera.

Precis som med resten av ditt avloppssystem behöver även din slambehållare ett regelbundet underhåll. Med en regelbunden slamtömning håller du din anläggning i bra skick. Om du inte gör det kommer din slambehållare förr eller senare att svämma över och risken för skador, miljöpåverkan och obehag ökar väsentligt. Beställ gärna en slamtömning i samband med din slamsugning. Då får du ett mer komplett underhåll av din anläggning och du slipper ringa på oss flera gånger. Tjänsten bokas idag hos Värmdö Kommun.

Slamtömning på rätt sätt

Avloppsslam kan innehålla en massa otrevliga saker, såsom tungmetaller och läkemedelsrester. Därför är det viktigt att ditt slam tas om hand på bästa sätt av personal som vet hur man ska handskas med det. Vi på Miljövision har både kompetensen och erfarenheten att göra din slamtömning efter konstens alla regler. Självklart ser vi till att ditt slam hamnar där det ska efter att vi tömt din slambehållare.

Din slamtömning kan hjälpa andra

På senare tid har avloppsslammets positiva effekter på jordbruket uppmärksammats. En del bönder köper helt enkelt avloppsslam för att använda som gödningsmedel på sina åkrar. Det gör avloppslammet till en del av kretsloppet och vem vet, kanske din slamtömning bidrar till att bönderna i närheten får en bättre skörd.

Vi tar hand om din slamtömning

När vi gör en slamtömning gör vi det med kunden och miljön i fokus. Det ska vara en smidig och bekväm upplevelse att anlita oss och du ska inte behöva oroa dig för att din slamtömning orsakar obehag för någon.

Ibland blir läget akut och du måste snabbt få hjälp med slamtömning. Då ska du kontakta vår dygnet-runt-jour.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.