Planera din slamsugning

För att undvika stopp i din avloppsanläggningseptik bör du med jämna mellanrum slamsuga din septiktank och din slamavskiljare. Vi utför såväl akut som planerad slamsugning.

Tids nog är det dags för en slamsugning av din septiktank och slamavskiljare. Detta kan man med fördel göra i förebyggande syfte. På så vis slipper du alla de problem som kan uppstå om din tank eller avskiljare blir full.

Använd regelbunden slamsugning

Ditt avloppssystem består av många olika delar som tillsammans ska fungera så problemfritt som möjligt. Ett väl omhändertaget system lägger du knappt märke till. Men om det skulle bli några problem med anläggningen kan ditt hem eller din arbetsplats förvandlas till en allt annat än en trevlig miljö. Se därför till att ha en regelbunden slamsugning av din avloppsanläggning.

En regelbunden slamsugning håller din anläggning i trim och minimerar risken för översvämning och andra skador på din fastighet. Med en regelbunden och planerad slamsugning minskar du även risken för läckage och föroreningar i miljön. Att regelbundet slamsuga sin anläggning är dessutom mer ekonomiskt än att förlita sig på akuta insatser.

När ska du beställa slamsugning?

Det finns olika rekommendationer för olika typer tankar och avskiljare. Ta reda på vad som gäller för din anläggning, så hjälper vi dig med att sköta den på bästa tänkbara sätt.

Ibland händer det dock att man glömt att beställa slamsugning eller att det av andra anledningar svämmar över i ditt avlopp. Men tack vare vår dygnet-runt-jour kan vi snabbt komma till dig för en akut slamsugning, natt som dag, om det skulle behövas.

Slamsugning är bra för miljön

Slamsugningen gör vi med våra specialanpassade fordon som motsvarar alla bransch- och miljökrav. Med vårt kundfokus och vårt höga miljötänk lovar vi att din slamsugning blir en så behaglig upplevelse som möjligt och att ditt avfall tas om hand efter konstens alla regler, med minimal miljöpåverkan.

Slamsugning är bara en del i det underhållsarbete som ett avloppssystem kräver. Titta gärna på våra andra tjänster för att hitta kompletterande insatser. Kontakta oss för rådgivning och information om slamsugning och avloppsunderhåll.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.