Investera i en rörspolning

Hur länge sedan är det som du beställde en rörspolning? För att hålla dina rör i gott skick och minimera risken för skador bör du spola med jämna mellanrum.

Det är mycket som passerar i rörsystemet och en hel del saker som kan ställa till problem. Se därför till att göra vad du kan för att minimera riskerna i din anläggning. Att bjuda sina rör på en rörspolning är ett enkelt sätt att ta hand om dem.

Alla rör behöver spolning

Det finns flera olika sätt att genomföra en rörspolning. De absolut vanligaste sätten är högtrycksspolning och hetvattensspolning. Men kom ihåg att olika metoder passar olika bra, beroende på statusen på dina rör och vilken typ av rör du har. Oavsett vilken metod som används i dina rör, så har alla det gemensamt att de motverkar igenslamning och stopp i rören. På så vis kan du enkelt förhindra dyrbara vattenskador och försäkringsärenden.

En spolning förlänger också dina rörs livslängd eftersom skadliga ämnen och beläggningar sköljs bort och förpassas till evigheten. Se därför till att underhålla dina rör med en planerad rörspolning och gör det till en naturlig del i skötseln av din fastighet. Det är en investering för framtiden och snällare mot plånboken, jämfört med att åtgärda akuta stopp.

När ska jag beställa rörspolning?

Om du känner en unken stank från avloppen eller om handfatet har börjat gurgla är det hög tid att beställa en rörspolning. Detta är säkra tecken på att något inte står rätt till i ditt avlopp och att en översvämning är nära förestående, men om du kontaktar oss kan vi snabbt hjälpa dig med att få bukt på problemen.

Vi gör en översyn av dina rör och använder oss av den metod som passar dina rör bäst. Och vi gör det med minsta möjliga miljöpåverkan. Hos oss står kunden och miljön i fokus.

Vi hjälper inte bara till med planerade rörspolningar. Vi finns till hands även vid akuta situationer. Tack vare vår dygnet-runt-jour kan du när som helst nå oss och snabbt få den hjälp du behöver.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.