Leverans av vatten

Vatten är något som de flesta av oss tar för givet. Men vad händer om ditt vatten tar slut? Lugn, bara lugn. Vi kan ordna med din leverans av vatten, oavsett om du ska dricka det eller bada i det.

Med våra stora tankbilar kan vi snabbt och effektivt hjälpa dig med påfyllning av vatten i din brunn på landet eller om du vill fylla på poolen. Eller varför inte hyra en vattentank för att säkra ditt vattenbehov? En leverans av vatten från oss är en leverans av kvalitet och välbehag.

Vi fixar din leverans av vatten

Vatten är en av grundstenarna till livet här på jorden. I Sverige har tillgången på vatten aldrig varit något problem och många av oss tänker sällan på var vattnet kommer ifrån och ser det som en outsinlig källa som bara finns där. Men ibland händer det saker som begränsar vår tillgång på vatten. Ett brott på en vattenledning, eller att brunnen i sommarstugan torkat. Då kan en vattenleverans vara lösningen.

Om en läcka uppstått på kommunala vattenledningar brukar kommunen ordna med leverans av vatten. Men om du befinner dig utanför det kommunala ledningsnätet behöver du själv ordna vattentillgången.

Du som har enskilt vatten behöver vara extra vaksam på vattnets kvalitet. Kontrollera att brunnen är tät. En otät brunn kan släppa in ytvatten, sniglar, möss och andra ovälkomna saker som kan göra att vattnet blir otjänligt och därmed utgör en hälsofara. Om du misstänker att ditt vatten på något sätt blivit kontaminerat bör du snarast beställa en provtagning på vattnet. I värsta fall behöver du sanera din brunn och det är en process som vi kan utföra. Med en leverans av vatten kan vi tillgodose ditt tillfälliga behov.

Beställ din vattenleverans av oss

Är dina vattenproblem av annan karaktär, till exempel om du vill fylla på nytt vatten i poolen eller om du behöver en tillfällig vattendepå för andra ändamål – hör av dig till oss så ordnar vi med din leverans av vatten.

Oavsett vilket behov du har, så kan du beställa din leverans av vatten från oss. Vi har vattentankar för uthyrning, men kan också fylla på vatten direkt i din brunn eller i din pool.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.