Högtrycksspolning för rör och brunnar

Förr eller senare blir alla rör igentäppta. Med en högtrycksspolning blir rören rena och fina med minimal miljöpåverkan.

Högtrycksspolning är precis vad det låter som. En kraftig vattenstråle som under högt tryck spolar rent till exempel ett avloppsrör. Det är också det snabbaste och enklaste sättet att få rent i dina stammar och ledningar.

Miljövänligt och billigt

En av de stora fördelarna med att använda sig av högtrycksspolning är att man enbart använder sig av vatten. Inga kemikalier eller andra miljöpåverkande ämnen behövs. Det gör att påverkan på miljön i det närmaste är obefintlig och du kan gå och lägga dig på kvällen med gott samvete.

Resultatet av en högtrycksspolning blir en bättre genomströmning i rörsystemet, vilket i sin tur leder till att rörens livslängd förlängs avsevärt. Dessutom sparar du en hel del pengar om dina rör hålls rena och fria. Alla rör är olika och tål olika mycket. När du beställer av oss, kan du vara säker på att vi använder rätt utrustning för just dina rör. Vi ser till att spola dina rör med rätt utrustning och med rätt tryck så att de inte skadas eller går sönder.

En högtrycksspolning funkar i alla lägen

Högtrycksspolning används vanligtvis när rören redan blivit igensatta och man snabbt behöver göra rent dem. Men det betyder inte att en högtrycksbehandling inte går att använda i förebyggande syfte. Denna propplösande metod går alldeles utmärkt att använda även i det fortlöpande underhållet av avloppssystemet. Det är dessutom ett bra och förhållandevis billigt sätt att slippa översvämningar och dyra försäkringsärenden.

Eftersom ett stopp i avloppet oftast kommer som en överraskning, kan du alltid via vår dygnet-runt-jour får du snabbt den hjälp du behöver, närhelst du behöver den.

Det går att använda högtrycksspolning på de flesta typer av rör. Fråga gärna oss hur vi kan hjälpa dig. Med vår erfarenhet, kunskap och kompetens, hjälper vi dig att hitta rätt metod för att hålla dina rör rena och fria.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.