Tömning av byggtoaletter

Byggtoaletter, bajamaja, festivaltoa. Kärt barn har många namn, men hur sköter ni tömningen om ni hyr en portabel toalett? Ni anlitar oss förstås!

De flesta byggarbetsplatser förses med bajamajor, eller portabla byggtoaletter som de egentligen heter, eftersom det allt som oftast saknas tillgång till det kommunala avloppsnätet. Och förr eller senare måste de ju tömmas. Med våra sug- och tankbilar kan vi snabbt och effektivt tömma era byggtoaletter och fylla på saneringsvätska.

Töm din byggtoalett regelbundet

Fekalier, eller skit som det heter på ren svenska, innehåller oändligt mycket bakterier som vi egentligen bör ha så lite kontakt med som möjligt. Därför bör du se till att tömma din bajamaja eller byggtoalett i god tid.

Om du har en byggtoalett på en arbetsplats som du vet kommer att vara över en längre tid, bör du se till att ha regelbunden tömning. På så sätt slipper du otrevliga överraskningar som kan leda till sanitära olägenheter. Hos oss kan du beställa schemalagd tömning av dina bajamajor, så att du slipper fundera på när det är dags. Det är ett skitjobb, men vi gör det åt dig.

Komplettera din byggtoalett med vatten och avlopp

Förutom att tömma din bajamaja eller byggtoalett, kan vi även se till att det finns vatten och avlopp tillgängligt. Hos oss kan du hyra vattentankar för att säkra tillgången på vatten på din arbetsplats. Att hyra vattentankar är ett alldeles utmärkt sätt för till exempel en byggarbetsplats eller en utomhusfestival att se till att det finns rent vatten på plats. Både för att dricka och för att kunna hålla en bra hygien.

Du kan även hyra avloppstankar. Det är ett ypperligt sätt att på ett miljövänligt sätt se till att inget från ditt tillfälliga avlopp letar sig ut i naturen där det kan orsaka föroreningar och andra skador. Speciellt om ni är många som använder avloppet varje dag. Självklart kan vi ordna med tömning av tanken när det behövs.

Vill du veta mer om tömning av byggtoaletter?

Kontakta oss för mer information om tömning av bajamaja, byggtoaletter, uthyrning av vattentankar och avloppstankar, eller om du vill veta mer om våra andra tjänster. Hos oss får du hjälp när du behöver det.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.