Avloppsspolning håller dina rör rena

Att spola igenom sitt avlopp är inte bara bra för ditt avloppssystem. En avloppsspolning hjälper även till att förebygga stopp och slambildning i dina rör.

Alla rör i din fastighet har mer eller mindre behov av skötsel. Dina avloppsrör tillhör väl kategorin rör som får ta mycket skit och behöver mycket omsorg för att inte sätta igen. Med en avloppsspolning blir dina rör på bättre humör och du kan känna dig säker på att de håller i många år framöver.

Alla avlopp behöver en avloppsspolning

Det finns inte ett enda avloppssystem i världen som är underhållsfritt. Hur man än gör uppstår det problem förr eller senare. Och med tanke på vad vi faktiskt spolar ner i våra avlopp är det inte så konstigt att det ibland blir tätt i ledningarna. Grunden till problemen är när fett och smuts börjar sätta sig i rören. Dessa bildar avlagringar som växer för varje år. Om man inte har en regelbunden avloppsspolning kommer dessa avlagringar tids nog att leda till ett stopp, med översvämning och stora kostnader som följd.

Vår miljövänliga avloppsspolning kan användas både när problemen uppstår eller som underhållsspolning.

Hur går en avloppsspolning till?

En avloppsspolning kan gå till på flera sätt. Det vanligaste sättet är att använda sig av högtrycksspolning för att göra rent eller att få bort ett stopp. Det som alla har gemensamt är att de är skonsamma mot dina avloppsrör och mot miljön.

Det spelar egentligen ingen roll om du vill göra en avloppsspolning för att ta bort ett stopp eller om du vill göra en underhållsspolning för att hålla dina rör i toppskick. Vi hjälper dig med din avloppsspolning på ett sätt som är skonsamt både för dina rör och för miljön.
Innan vi gör en avloppsspolning gör vi en översyn av dina rör för att lättare kunna bestämma vilken spolmetod som är bäst för dina rör.

Om du skulle vara i akut behov av en avloppsspolning, eller några andra av våra tjänster, kan du kontakta vår dygnet-runt-jour som ser till att du snabbt får den hjälp du behöver.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.