Sanering - vägen tillbaka efter skada

Miljövision - Sanering

Om du behöver hjälp med sanering och materialhantering på ett snabbt och effektivt sätt är Miljövision det självklara valet för dig.

Ordet sanering kommer från grekiskans sanus, som betyder frisk eller sund. Enkelt tolkat kan vi då säga att sanering betyder att göra frisk eller att hålla något vid god hälsa. Och det är just det vi gör när vi sanerar någonting som blivit skadat.

Vilken typ av sanering behöver du?

Om din oljetank har sprungit läck har vi på Miljövision både kompetensen och erfarenheten att ta hand om ställa saker och ting till rätta.

Olika skador kräver olika typer av sanering. Vi har kunskap och metoder för att hantera din sanering, oavsett om det handlar om vatten eller olja.

Vid sanering av olja finns det många miljöparametrar att ta hänsyn till. Vi gör naturligtvis detta efter konstens alla regler för att få en så liten miljöpåverkan som möjligt.

En sanering är inte bara en sanering

Naturligtvis tar vi även hand om det material som skadats. En korrekt materialhantering vid en sanering är en självklarhet för oss och vi ser till att eventuellt miljöfarliga material förs till deponi eller destrueras. Det gäller även ämnen som klassas som farligt avfall.

När du beställer en sanering av oss ska du känna dig trygg med att vi alltid lämnar ett fullgott reslutat efter oss. Vårt kund- och miljöfokus är din garanti för att vi inte lämnar något åt slumpen. Vi jobbar dessutom kontinuerligt med kompetensutveckling för att alltid hålla oss à jour med gällande regler och bestämmelser. Det gör att vi är en verksamhet i ständig förändring och förbättring.

Ta gärna en titt på våra övriga tjänster när du ska beställa en sanering. Vi kanske kan utföra fler jobb när vi ändå är på plats? För att alltid kunna leverera våra tjänster när du behöver dem kan du nå oss via vår dygnet-runt-jour.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.