Certifikat & utmärkelser

Miljövision har erhållit flera certifikat och utmärkelser, vilket gör oss till en kvalitativ, kompetent, trygg och säker samarbetspartner.

AAA

Miljövision - Trippel AMiljövison är AAA-ratade av Soliditet. AAA är det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få. För att erhålla högsta kreditvärdighet krävs bland att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

Läs mer om Soliditets kreditvärderingssystem på deras webbplats. 


VA Superföretag

Miljövison har av Veckans Affärer utsetts till ett Superföretag. Tillsammans med Bisnode granskar Veckans affärer samtliga svenska aktiebolag som under det senaste året omsatt minst 10 miljoner kronor utifrån följande parametrar: 1. tillväxt, 2. vinst, 3. avkastning, 4. effektivitet, 5. kapitalstruktur, 6. finansiering. Veckans Affärers och Bisnodes lista över Superföretag motsvarar mindre än en procent av de cirka 50 000 svenska företag som omsätter mer än 10 miljoner kronor per år.

Läs mer om och se hela listan från 2016 på Veckans Affärers webbplats.


Sveriges Åkeriföretag

sa_web71mmMiljövison är medlem i Sveriges Åkeriföretag som är åkerinäringens branschorganisation som arbetar för en sund och lönsam utveckling av åkerinäringen. Som medlem i Sveriges åkeriförtag gör vi också ett ställningstaganade för sunda
tranporter från sunda åkeriföretag genom Fair transport.

Läs mer om vad ett medlemskap i Sveriges åkeriföretag innebär på deras webbplats. 


Miljö- och kvalitetscertifiering

Märke F 9001+14001 17021För att ytterliggare möta morgondagens krav och skapa ett ännu bättre ledningssystem har vi anlitat BMG Trada för att certifiera oss enligt ISO 9001 och ISO 14001 under Q2 2015.

Målsättningen med detta är att vi skall kunna skapa ytterliggare tillväxt enligt uppställda mål och ha ett system som möjliggör att vi tillvaratar våra resurser bästa sätt

Läs mer om BMG Trada.

Tillståndsdokument

Ladda ner dokumentet här

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.