Om Miljövision

Miljövision är ett privatägt renhållningsföretag som verkar inom transportbranschen. Bolaget grundades 1996 av mig, Per Göransson, som fortfarande idag är ensam ägare till företaget.

Tillväxten och utvecklingen inom företaget har varit väldigt stark under dessa år.Vi är idag nischade inom renhållningssektorn där vi har slamsugning och högtrycksspolning som vår främsta speciallitet.

Vi har idag 21 st enheter inom slamsugning,högtrycksspolning och tanksläp med de senaste miljökraven som jobbar mot alla målgrupper i samhället kommun,landsting,statliga verk, företag av alla storlekar, brf föreningar, privatpersoner mm.

Idag är vi 27 st medarbetare och vi växer i takt med att vi hittar nya medarbetare som delar våra värderingar,tar ansvar och har den drivkraft som krävs för att överträffa den servicenivå våra kunder förväntar sig.

Med min idrottsbakgrund och med många kända idrottsledare som gjort intryck på mitt ledarskap bygger vi en verksamhet med människan i centrum och ser våra olikheter som en styrka. Att bygga lag och att leverera resultat gemensamt är fantastiskt roligt.

Kompetensutveckling och att hela tiden arbeta mot ständiga förbättringar leder oss fram mot nya målsättningar.

Per Göransson

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.