Miljövision söker fler tekniska sug- & spolbilsförare

Miljövision - Spolbilsförare

Nu söker vi ytterligare personer med ett eget driv som gillar att ta sig an utmaningar under en arbetsdag där variationerna är många.

Vi söker dig som gillar att jobba med högt kundfokus och som har en förmåga att tänka logiskt när det är som mest att göra.

Om tjänsten

Som anställd hos Miljövision ger vi dig ansvaret över din mobila enhet. Med ditt tekniska kunnande ser du till att den sköts oklanderligt och håller högsta klass.

Dessutom får du ansvaret för att kommunicera med våra kunder och se till att vi lever upp till deras förväntningar och krav. Servicemedvetenhet med fokus på kunden och ett lyckat slutresultat har alltid högsta prioritet.

När du arbetar hos oss, kommer du att vara en del av ett team. Det innebär att man vinner eller förlorar tillsammans och att man ställer krav på varandra för att lyckas.

Våra kunder är våra arbetsgivare och vi jobbar när de behöver oss. Det kräver en mycket flexibel arbetstid. Därför har vi jour dygnet runt och 4 – 6 gånger per år är det du som ansvarar för att våra kunder kan nå oss även utanför den ordinarie arbetsveckan.

Kvalifikationer

För att arbeta hos oss behöver du C-behörighet. CE-behörighet är meriterande, men inget krav.

Vi söker även dig med B-behörighet till vår spol och TV-buss.

Har du drömt om att bli en av våra mobila arbetstagare, men saknar C-kort? Om du är rätt person och har det rätta drivet, så finns det en möjlighet att vi utbildar dig. Hör av dig så berättar vi mer.

Våra garage finns på Värmdö, Länna och Rosersberg.

Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av vår rekryteringskonsult Martin Hansson på telefon 070-628 84 95. Din ansökan skickar du till jobb@leadbymartin.se.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.