Uthyrning av avloppstankar

Det är inte alltid det finns tillgång till det kommunala ledningsnätet. Exempelvis på byggarbetsplatser kan det vara bra att säkra upp med tillfälliga avloppstankar, så de som arbetar har tillgång till avlopp.

08-570 300 14
Ikon av en lastbil

Kapacitet och tillgänglihet

Vi är flexibla och snabbt på plats

competens icon

Kompetens

Vi har stor kunskap och erfarenhet

Löv-ikon

Hållbarhet

Vi värnar om miljön

Våra avloppstankar fyller dina behov

Ett fungerande avlopp är viktigt för att vardagen ska fungera. Och om du inte har tillgång till kommunalt avlopp, ska du på ett säkert och smidigt sätt kunna ha ett tillfälligt avlopp som fyller dina behov. Att hyra avloppstankar av oss är att hyra sig bekvämlighet när vardagen bjuder på utmaningar.

Men det är inte bara vid byggarbetsplatser som man är i behov av avloppstankar. Det kan till exempel handla om att ombesörja behovet av ett fungerande avlopp på en festival, eller vid andra tillfälliga aktiviteter där det inte finns tillgång till kommunalt avlopp, men behovet av ett fungerande avlopp är stort.

Fungerande avloppstankar är bra för miljön

Avloppstankar är ett ypperligt sätt att på ett miljövänligt sätt se till att inget från ditt tillfälliga avlopp letar sig ut i naturen där det kan orsaka föroreningar och andra skador. Speciellt om ni är många som använder avloppet varje dag.

Passa även på att hyra våra vattentankar. Med dem får du tillgång till rent och fräscht vatten under hela ditt projekt. Vi har både vatten- och avloppstankar som lever upp till dina förväntningar.

08-570 300 14
Har du frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till!