Uthyrning av vattentankar

Om du är i tillfälligt behov av vatten så har vi lösningen för dig. Vi hyr ut vattentankar till privatpersoner och företag.

Alla är vi beroende av vatten. Vi dricker det, badar i det, duschar i det och diskar i det. Men hur löser du tillgången till vatten om du inte har tillgång till kommunalt vatten? Vi har vattentankar för uthyrning för de flesta tillfällen.

Vi har vattentankar för alla tillfällen

Det är egentligen inte förrän du plötsligt står där utan vatten som du inser hur beroende du är av att vattentillförseln fungerar som den ska. Men ibland behöver vi lite hjälp för att få vardagen att fungera. Hos oss kan du hyra vattentankar för att tillgodose ditt behov av vatten på såväl byggarbetsplatser som andra entrprenader.

Oavsett om du renoverar eller om din brunn i sommarstugan inte går att använda så kan du hyra vattentankar av oss. Vi ser till att säkra ditt behov av rent och fräscht vatten.

Men våra vattentankar är inte bara en utmärkt lösning för dig som renoverar hemma eller på kontoret. Att hyra vattentankar är ett alldeles utmärkt sätt för till exempel en byggarbetsplats eller en utomhusfestival att se till att det finns rent vatten på plats. Både för att dricka och för att kunna hålla en bra hygien.

Hyr dina vattentankar av oss

Om ditt vatten skulle ta slut kan vi även ordna med påfyllning av vatten, så att du kan fortsätta att leva så normalt som möjligt. Med våra tankbilar kan vi frakta stora mängder vatten och snabbt vara på plats om det skulle behövas. Kontakta gärna oss för mer information om våra vattentankar och övriga tjänster. Tack vare vår dygnet-runt-jour kan du nå oss när som helst, var som helst.

Och medan du ändå är i farten, varför inte passa på att hyra en av våra avloppstankar? På så sätt kan du skaffa dig både rent vatten och ett fungerande avlopp under hela tiden som din renovering eller ditt byggprojekt pågår. Vi har både avlopps- och vattentankar som motsvarar dina krav på ett tillfälligt VA-system.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.