Uthyrning av avloppstankar

Finns det något värre än att vara utan ett fungerande avlopp? Hos oss kan du som företag och förening hyra avloppstankar.

Visst tar vi det för givet att avloppet finns där och fungerar som det ska. Men det är inte alltid man har tillgång till det kommunala ledningsnätet. På till exempel byggarbetsplatser kan det vara bra att säkra upp med tillfälliga avloppstankar, så att de som arbetar har tillgång till avlopp. Med våra avloppstankar kan du snabbt och enkelt hyra dig ett fungerande avlopp tills dess att jobbet är klart.

Våra avloppstankar fyller dina behov

Ett fungerande avlopp är viktigt för att vardagen ska fungera. Och om du inte har tillgång till kommunalt avlopp, ska du på ett säkert och smidigt sätt kunna ha ett tillfälligt avlopp som fyller dina behov. Att hyra avloppstankar av oss är att hyra sig bekvämlighet när vardagen bjuder på utmaningar.

Men det är inte bara vid byggarbetsplatser som man är i behov av avloppstankar. Det kan till exempel handla om att ombesörja behovet av ett fungerande avlopp på en festival, eller vid andra tillfälliga aktiviteter där det inte finns tillgång till kommunalt avlopp, men behovet av ett fungerande avlopp är stort.

Fungerande avloppstankar är bra för miljön

Avloppstankar är ett ypperligt sätt att på ett miljövänligt sätt se till att inget från ditt tillfälliga avlopp letar sig ut i naturen där det kan orsaka föroreningar och andra skador. Speciellt om ni är många som använder avloppet varje dag.

Självklart kan vi ordna med tömning av tanken när det behövs. Det enda du behöver göra är att kontakta oss så berättar vi mer om våra avloppstankar och andra tjänster. Du kan nå oss när som helst via vår dygnet-runt-jour.

Passa även på att hyra våra vattentankar. Med dem får du tillgång till rent och fräscht vatten under hela ditt projekt. Vi har både vatten- och avloppstankar som lever upp till dina förväntningar.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.