Avloppstankar och vattentankar

Miljövision - Avlopp vattentankar
Av olika anledningar kan man ibland vara i behov av avloppstankar och vattentankar. Vi kan hjälpa dig att tillgodose ditt tillfälliga behov.

Att ha tillgång till vatten och avlopp är en självklarhet för de flesta av oss. Men ibland händer det saker som gör att vår tillgång till dessa självklarheter mer eller mindre begränsas. Genom att hyra avloppstankar och vattentankar av oss kan vi hjälpa dig att klara av vardagen.

Avloppstankar och vattentankar när du behöver det

Att hyra avloppstankar och vattentankar av oss, är att underlätta vardagen för dig och dina arbetskamrater. Genom att säkra tillgången på vatten och avlopp, minimerar du störande moment på arbetsplatsen och de som arbetar kan jobba utifrån bästa möjliga förutsättningar.

Hos oss kan du hyra en helhetslösning. Vi har avloppstankar och vattentankar för de flesta tillfällen och kan naturligtvis tömma din och avloppstank, samt fylla på din vattentank när det behövs. Vi tar hand om dina behov och ser till att du alltid har tillgång till både vatten, toalett och avlopp.

Hyr dina avloppstankar och vattentankar av oss

Vi har avloppstankar och vattentankar för både kortare och längre uthyrning. Det är vår uppgift att fylla ditt behov och se till att du slipper fundera på om avloppet och vattenförsörjningen fungerar. När du hyr avloppstankar och vattentankar av oss kan du känna dig säker på att vi ger dig bästa möjliga service för att göra din situation till en så bra upplevelse som möjligt.

För mer information om våra avloppstankar och vattentankar är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi svarar på dina frågor. Om du skulle vara i akut behov av hjälp kan du enkelt kontakta oss via vår dygnet-runt-jour. Där svarar vi dag som natt, årets alla dagar.

Behöver du akut avloppshjälp?

Vår jourpersonal är snabbt på plats för att hjälpa er med avloppsspolning.

Ring 08-570 300 14

Är du i behov av en Högtrycksspolning?

På ett miljömedvetet och professionellt sätt högtrycksspolar vi era rör.

Boka tid redan idag

Välj din kommun i Stor-Stockholm och boka tid.

Bokning eller offertförfrågan

Vi vill gärna prata kring ditt behov av de tjänster Miljövision erbjuder. Ring, 08-570 300 14, mejla, info@miljovision.se, eller fyll i här under så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.